Waar bent u gevestigd?

 

Onze studio is een privé-ruimte gelegen in AMSTERDAM, de hoofdstad NEDERLAND. Om privacy voor individuele klanten te handhaven, worden onze locatie, evenals alle specifieke informatie (Agenda, studio locatie etc.) alleen gegeven zodra het reserveringsproces is afgerond.

 

Wat zijn de tarieven/prijzen voor een tattoo, kan ik een offerte krijgen of een prijs indicatie als ik weet wat voor tattoo ik wil

 

De prijs wordt per piece bepaald (geen uur tarief).
Elke cliënt heeft een ander lichaam, daarom kunnen de details van elke tattoo variëren gebaseerd op grootte, ontwerp, plaatsing, huidtype en andere fysieke eigenschappen. Dit zijn elementen die alleen kunnen worden gezien wanneer de cliënt en artiest elkaar persoonlijk ontmoeten. Al deze factoren worden meegenomen in het ontwerp, de uiteindelijke prijs kan worden bepaald zodra de creatieve opties worden gepresenteerd en er voor een definitief ontwerp gekozen wordt.

sommige tattoos kunnen in één dag worden gedaan, maar grootschaliger projecten vereisen verschillende sessies  
Wanneer een klant zich toewijd aan het reserveren van een afspraak/meeting zal er een offerte worden opgesteld voor de klant en zijn specifieke tattoo project.

Dan geeft geen prijs indicaties of offertes per email.
Een meeting/bijeenkomst wordt ingeplanned per telefoon of email. Tijdens deze meeting/bijeenkomst zal Dan nauwkeurig alle specifieke voorleggen, en zal er een exacte uiteindelijke kosten voor de tattoo project besproken zijn.
Een aanbetaling is vereist om een meeting/bijeenkomst met Dan te reserveren.

 

Waarom moet ik een aanbetaling doen voor een Meeting/overleg, en is mijn aanbetaling terugbetaalbare?  

 

Een aanbetaling is nodig voor de telefonische consult/meetings Overleg als bewijs van ernst.
Alle stortingen zijn definitief, en kan worden terugbetaald wanneer beide partijen na een meeting/overleg tot de conclusie komen dat het tattoo project (specifieke wensen) geen fit is voor Dan. 

Maar als beide partijen akkoord gaan voor de tattoo project zal de waarborg naar de uiteindelijke kosten van het project gaan, en dus worden meer verrekend.
 

Ik heb een algemeen beeld van mijn tattoo, maar ik heb problemen mijn design goed uit te werken, kun je mij helpen?
 

Ja zeker, maar het is wel aan te raden om je algemene idee helder te hebben wat betekenis en doel betreft, vanuit daar kan het beeld dan gecreëerd worden. Hoe duidelijker het is voor iemand wat de tattoo moet betekenen, hoe duidelijker de opties zullen zijn om deze betekenis te uitten in een tatoeage. De compositie van het beeld komt natuurlijk wanneer de betekenis erachter authentiek is.
 

Hoe lang duurt een gemiddelde tattoo sessie?

De tijd van een sessie is afhankelijk van het design van de tattoo, de tolerantie van pijn en andere factoren. Een kleine tattoo kan 1 a 2 uur duren, een grotere tattoo kan daar in tegen wel tussen de 7 en 9 uur duren, met uitschieters van soms wel 10 a 12 uur. Dit is wel allemaal inclusief pauzes. Pijn is een geleidelijke factor in het tatoeëren, hoe langer de sessie duurt hoe meer pijn er op kan spelen. Het wordt dan ook zeer geadviseerd een goede nachtrust te nemen de dag van te voren, zodat de fysieke gesteldheid optimaal is.

 

 

Voor andere vragen, stuur een email naar: contact@danmartisink.com of vul het contactformulier in.